dilluns, 2 de maig del 2016

I CATA + NETWORKING - 7/04/2016, en imatges


El passat dijous 7 d'Abril va tenir lloc la I CATA + NETWORKING EMPRENEDOR, organitzat per la Xarxa Emprenedora Terrassa.



Una velada interessant i entretinguda que va deixar en els assistents un bon sabor de boca!

L'esdeveniment, que va tenir lloc al BAU HOUSE, bar de la Casa Baumann de Terrassa, va ser possible gràcies a la col·laboració de:

La cata va constar d'una varietat de vins i un cava, de Pinord. 



  1. Cava: Marrugat Brut Reserva + Nature Eco amb 16 mesos de criança a la cava, una de les estrelles de la bodega. Color groc pàl.lit, net i brillant, bombolles fines amb un carbònic homogeni i un pas en boca suau, fresc i afruitadet. Varietats: Macabeu, Parellada i Xarel.lo.
  2. Vi blanc: Mireia, un blanc amb copatge de raïms molt aromàtics i punt dolcet, amb una explosió de violetes i petals de rosa blanca. Color groc, amb tons verdosos, de paladar sedòs, amb retrogust llarg i harmònic. Varietats: Gewürztraminer, moscat i sauvignon blanc.
  3. Vi negre: Diorama, Garnatxa Negre ecològic de la Terra Alta. Varietat: ull de llebre, amb un lleuger toc de barrica que el fa molt agradable en boca amb aromes de fruites vermelles, espècies,... molt expressiu. Color granat i centelleigs violacis amb fons cirera picota, brillant i net.
  4. Vi Kosher: Taanug Cabernet Merlot criança. Lleuger pas per barrica de roure, elaborat amb el mètode Kosher, per ravins que col·laboren amb les bodegues Pinord per crear aquet caldo, afruitat, potent i de llarga persistència en boca.
Després de la cava es celebrà un Networking acompanyat d'un pica-pica + refrigeri.


Els participants van poder presentar el seu projecte o la seva idea de projecte a la resta d'assistents. La velada va permetre enriquir alguns projectes, amb idees i  consells interessants.

Un moment per fer xarxa i tractar de fomentar i crear sinèrgies.


Bodegues Pinord fa 150 anys que elabora vins i caves, van començar amb vins d'agulla evolucionant fins tenir diverses denominacions d' origen en tot l'estat espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada