divendres, 17 d’abril del 2015

Conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística

El 16 d'Abril la XET va signar un conveni de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí.

El conveni signat busca fomentar l'ús del català entre els emprenedors i comerciants, facilitant el coneixement i l'ús de la llengua. El Consorci ens ofereix als socis de la XET els seus serveis amb l'objectiu de facilitar el coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Us deixem unes imatges de l'acte:




A l'esdeveniment, Amadeu Aguado, regidor de Cultura i Normalització Lingüística, va indicar que “el fet que el català ja s’incorpori en els primers mesos de creació d’aquests tipus de xarxa és important. I és important perquè ens reivindiquem en dos àmbits: en la llengua i en el moviment econòmic propi del país”.

La directora del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, Teresa Garcia, va afegir “que hem constatat que tots compartim aquesta idea: que el català és un mercat d’oportunitats, que representa un bon nombre de consumidors, que atendre correctament aquests consumidors –en català i acostant-nos-hi, segur que és una millora de qualitat”.

El mateix dia, el Centre de Normalització Lingüística va signar el mateix acord amb connecTerrassa.

Veure notícia a Terrassa Digital des d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada