divendres, 14 d’octubre del 2016

25/11 I MEET EMPRÈN: Trobada de xarxes emprenedores

El proper dia 25 de novembre, es durà a terme el primer:



MEET EMPRÈN: Trobada de xarxes emprenedores


La Junta i alguns dels associats de la XET estem treballant perquè aquesta jornada sigui un gran esdeveniment!

Volem que Terrassa aculli, aquest dia, xarxes d’emprenedors i professionals de diferents ciutats del nostre entorn amb la finalitat de poder intercanviar experiències, posar en comú les dificultats del dia a dia i buscar la manera de créixer. Hem preparat una jornada de treball amb l’objectiu que cada xarxa pugui millorar de manera individual, a partir dels coneixements, errors i encerts que exposarem entre tots. Els socis de la XET rebreu, en breu, el programa de la jornada.


Hem contactat amb diferents xarxes d’emprenedors i professionals que hi participaran.
L'esdeveniment tindrà lloc a l’EUNCET, un entorn immillorable, amb un espai adient per fer un acte d’aquestes característiques.
Hi haurà un dinamitzador durant tota la jornada, i està previst fer un coffe break a mig matí, amb la intenció de que tothom es senti com a casa.


Volem donar l'oportunitat als associats, professionals i empreses del nostre entorn, relacionades amb el món emprenedor, que ho desitgin puguin col·laborar com a sponsors. L’objectiu és que l'sponsor pugui tenir visibilitat en aquest esdeveniment, a les xarxes socials i en altres mitjans. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcHKNWTjIBJrMfBjNVbftrh0RRvVZe0sfAvtWL9ofya7KKDwYUj2gZGTLyQWfxaQK5XFq2YqX3ZRLKvmbgdzcBIN2efFNE0QwMkchfHkxVIF5hY0Erv50L6OKvbvEkeYh0mGdJOkqw6_Ns/s320/Argumenta+Marketing.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjodaUBvONPPU6rbcyQP9v7gwDaJG4UbXAPAzqObhmuJrzeC_G9PrfKxKurEYcw4_Y6fSbsf6qQJY-7ZJE2xK7mVWiBuPdLRUi5lZVUOmfbYjnB5bF7BziSlXn8nGzXbJPo_AmRorH1huMU/s320/LOGO_TROPOS+%25281%2529.jpg



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG6x_n1Ibc244CfFicfWZoBRtiHVqMs1QLf2P_7KkFxWWLauWo3v30162aL6AHDYJwuheVbFSeUQfiVukfV2t4557s2uKPY8Dqf03XQN4SHjCspMG8NyKB4FP0A1PbQM4jBW1tRMmHiWHj/s320/Logo+Stratex+ALTA+Mkt+Mgmt+%25282%2529.png

Aquí teniu el nom d'alguns dels sponsors que ja han confirmat la seva voluntat de ser sponsors en aquest esdeveniment.


T'expliquem una miqueta més?

Si vols que la teva marca aparegui en totes les publicacions que es faran amb motiu d’aquesta jornada de treball, et proposem un escalat de preus per què puguis fer-ho en la mesura que et sigui possible.
Arribarà a un gran nombre de persones, doncs seran 10 xarxes les que participaran, les quals informaran als seus membres i associats amb les peces comunicatives que elaborarem a través de la XET.


És una oportunitat per donar-te a conèixer!


TARIFA PREUS


Mitjà on apareixerà la vostra marca
Aportació econòmica

25€
50€
100€
200€*
Publicació al web XET (apartat específic per l’esdeveniment on es dirigiran totes les visites)

X

X

X

X
Publicació al Cartell Jornada

X
X
X
Publicació al Programa Jornada


X
X
Aparició logo en totes les Comunicacions internes esdeveniment (comunicacions amb la resta de xarxes i ititnsucions)




X


X
Projecció en pantalla (durant tota la jornada)



X
Publicacions especials en les nostres Xarxes Socials



X


* Ara tindreu també la quota de soci per 2017 pagada.

Data límit per confirmar 31/10/16. Enviar un e-mail a comunicacio@xet.cat amb informació de l'empresa/autònom, el logo i la web que s’ha de publicar.


Si coneixes a algú que li pugui interessar col·laborar com a sponsor, aquí teniu un recull de tot el que hem fet fins ara, i que podeu utilitzar per presentar el nostre projecte.


Us agraïm molt l’esforç que feu per ajudar a que la XET pugui seguir endavant!


Tots junts fem xarxa!


1 comentari:

  1. Hola, els links en vermell no funcionen: més info, programa... És puntual? Ho demano per informar-me. Gràcies.

    ResponElimina